Er elnettet på Stevns stærkt nok til at alle får varmepumper og elbil?

Er elnettet på Stevns stærkt nok til at alle får varmepumper og elbil?

Ved specialist Erik Schmidt, Cerius

Mandag d 12 juni kl. 19:00 – 21:30 i Frivillighedscenter, Hovedgaden 46, 4652 Hårlev

Hvordan ser det ud med elnettet på Stevns – er det stærkt nok? Hvordan kommer strømmen til Stevns? Hvad nu hvis der er flere naboer på samme tid der ønsker sig elbil og varmepumpe og elektrikeren siger, at det ikke kan lade sig gøre?
Hvad sker der hvis det lokale elnet er overbelastet og hvordan opdager Cerius det? Cerius har forsyningspligt til den enkelte husstand – hvorledes håndterer Cerius det?

Debat efter foredraget: Hvad er det der sker i vores andelsselskab Andel?
Peer Nørgaard, der har været valgt medlem af repræsentantskabet siden 2008, har påtaget sig at forklare, hvordan det kan lade sig gøre at Andel i 2022 havde et stort underskud på salg af el/gas til privatkunder og samtidig kommer ud med et rekordstort overskud på 4 mia. kr. efter skat. Og hvordan kommer overskuddet os alle til gode? Debat efter oplægget med medlemmer af repræsentantskabet valgt på Stevns.
Følgende er valgt til Andels repræsentantskab på Stevns: Anette Mortensen, Gina Øbakke, Carsten Joost, Julie Hoff Sørensen og Peer Nørgaard.

Tilmelding er ikke nødvendig, men skriv alligevel gerne en mail til birgit@smedegaardolesen.dk eller tilmeld på Facebook.
Arrangør: Klima- og Energigruppen på Stevns